null

Dvignite nivo energije in samozavesti z dinamičnimi sekvencami za globljo povezanost s sabo s sodobnim pristopom k joga asani.

Joga flow, začinjen s kreativnimi tranzicijami in sodobnim pristopom k mobilnosti, vzdržljivosti, ravnotežja in koordinacije. Iščemo ravnotežje v življenju, na nogah in na rokah.
Raziskujemo dualnost strukture in svobodo intuitivnega giba za globljo povezanost s sabo. Za proti utež razburkanemu oceanu energije zaključimo prakse z naprednejšimi tehnikami pranajame in meditacije za popoln potop v svoje umirjeno polje zavesti.
Te prakse te bodo energizirale, dale samozavest in pogum za soočanje z izzivi tudi, ko stopiš z joga podloge.
Mesta so omejena. Prijave potekajo do zapolnitve mest.

Energise hatha vinyasa

null

TEČAJ JE ODPOVEDAN

Hatha flow

null

Počasnejša in preprostejša praksa, namenjena ljubeči pozornosti sebi. Razbremenite se pritiskov delovnega tedna in zakorakajte v vikend mehkejši in lahkotnejši.

Vabljena, vabljen na nežnejši joga flow, ki je dostopen za vse nivoje in primeren za tiste, ki želijo razbremeniti svoje telo in um od napetosti in pritiskov delovnega tedna ter zakorakati v vikend mehkejši in pretočnejši.
Praksa ponuja prostor za razteg z dlje trajajočimi sprostitvenimi in obnovitvenimi “yin-ish” položaji, ki te prijetno podaljšajo, nahranijo dušo in uravnovesijo živčni sistem.
Telo in um ti bosta neskončno hvaležna za pozornost.
Mesta so omejena. Prijave potekajo do zapolnitve mest.

Release & feel good

null

Rezervirajte si vikend za poglobitev vaše jogijske izkušnje.

Najsi bo piljenje tehnik za postavljanje na glavo ali doseganje drugih stanj zavesti skozi joga nidro, vikend joga delavnice so dobrodošel dodatek rednim praksam za spoznavanje novih razsežnosti raznolikih jogijskih filozofskih tem in tehnik.

Vabim te na zaključni dogodek sezone pred odhodom v svoj mehurček materinstva: delavnica joga nidre, ki se bo odvijala 18. 11. ob 18h.

Joga nidra odpre oči in te prebudi v spoznavanje narave tvojega bitja, ki je brezmejna moč in lepota.

Nežna praksa joga nidre te vodi po poti, da začutiš svoje najbolj resnično bistvo, ki je brezmejno ravnovesje, čista ljubezen in popolna jasnost.

“Kakor zgoraj, tako spodaj”, tako da ko joga nidra pomaga zdraviti sebe in zaživeti, se svet zdravi in zaživi.

“Ne sprašujte se, kaj svet potrebuje. Vprašajte se, kaj vam omogoča, da zaživite, in se tega lotite, saj svet potrebuje ljudi, ki so zaživeli.”
– Howard Thurman

Ena od stvari, ki so mi všeč pri jogi nidri, je, da jo lahko izvaja vsakdo. Ne potrebuješ nobenih predhodnih izkušenj. Ni se ti treba dokazovati. To je praksa, ki je tako prijetna kot razsvetljujoča.

Je preprosta, a hkrati zelo učinkovita: uležeš se, zapreš oči in se sprostiš, medtem ko te vodim skozi večplastno raziskovanje Zavedanja.

DELAVNICA JOGA NIDRE 18. 11.

null

Praksa joge v udobju doma ali na dopustu v zaprti FB skupini. Ustvarite si navade, rituale, moč in odpornost v prihajajočih zimskih in zgodnje spomladanskih mesecih.

Vsebine, ki se bodo mesečno redno dodajale:
– daljše celostne prakse (60 min+),
– krajše prakse za poživitev ali sprostitev (30 min+),
– meditacijske prakse,
– pranajama prakse,
– gibalne bonbončke na stolu in s pomočjo stola (20 min).

ONLINE JOGA