null

Dvignite nivo energije in samozavesti z dinamičnimi sekvencami za globljo povezanost s sabo s sodobnim pristopom k joga asani.

Joga flow, začinjen s kreativnimi tranzicijami in sodobnim pristopom k mobilnosti, vzdržljivosti, ravnotežja in koordinacije. Iščemo ravnotežje v življenju, na nogah in na rokah.
Raziskujemo dualnost strukture in svobodo intuitivnega giba za globljo povezanost s sabo. Za proti utež razburkanemu oceanu energije zaključimo prakse z naprednejšimi tehnikami pranajame in meditacije za popoln potop v svoje umirjeno polje zavesti.
Te prakse te bodo energizirale, dale samozavest in pogum za soočanje z izzivi tudi, ko stopiš z joga podloge.
Mesta so omejena. Prijave potekajo do zapolnitve mest.

Energise hatha vinyasa

null

TEČAJ JE ODPOVEDAN

Hatha flow

null

Počasnejša in preprostejša praksa, namenjena ljubeči pozornosti sebi. Razbremenite se pritiskov delovnega tedna in zakorakajte v vikend mehkejši in lahkotnejši.

Vabljena, vabljen na nežnejši joga flow, ki je dostopen za vse nivoje in primeren za tiste, ki želijo razbremeniti svoje telo in um od napetosti in pritiskov delovnega tedna ter zakorakati v vikend mehkejši in pretočnejši.
Praksa ponuja prostor za razteg z dlje trajajočimi sprostitvenimi in obnovitvenimi “yin-ish” položaji, ki te prijetno podaljšajo, nahranijo dušo in uravnovesijo živčni sistem.
Telo in um ti bosta neskončno hvaležna za pozornost.
Mesta so omejena. Prijave potekajo do zapolnitve mest.

Release & feel good

null

Rezervirajte si vikend za poglobitev vaše jogijske izkušnje.

Najsi bo piljenje tehnik za postavljanje na glavo ali doseganje drugih stanj zavesti skozi joga nidro, vikend joga delavnice so dobrodošel dodatek rednim praksam za spoznavanje novih razsežnosti raznolikih jogijskih filozofskih tem in tehnik.

Trenutno ni razpisane nobene joga delavnice.

Delavnice