URNIK in CENIK

URNIK SKUPINSKE JOGE

Skupinske prakse joge so odlična priložnost za razvijanje veščin discipline (tapas) in vztrajnosti, ki sta pomembna dejavnika jogijske poti in ju pilimo na tečaju hatha joge.
A hkrati negujemo umirjenost, netekmovalnost in zadovoljstvo (santosha), ki so nujno potrebni za zdravo uravnoteženost v telesu in umu.

Urnik in opis skupinskih joga vadb v Velenju | Joga z Ivano

Skupinski praksi joge v Velenju v sezoni 2021/22 potekata na dveh lokacijah:
PONEDELJEK v plesnem studiu SPIN, Titov trg 4
in
PETEK v Centru Zana, Ljubljanska 25.


CENIK

*1x obisk = 12 €

Cenik je veljaven od 1.9.2021.
Pridržujem si pravico do spremembe urnika in cenika.


POGOJI IN POMEMBNE INFORMACIJE

  • SKLADNO Z DOLOČILI ODLOKA VLADE RS Z DNE 28.8.2021 UR RS št. 135, JE REKREACIJA V ZAPRTIH ŠPORTNIH OBJEKTIH DOVOLJENA OSEBAM, KI IZPOLNJUJEJO PCT POGOJ. POGOJ PCT MORAJO IZPOLNJEVATI VSI UDELEŽENCI STAREJŠI OD 15 LET.
  • Na voljo so 1-mesečne ali 3-mesečne karte, s katerimi se zavežete k redni praksi. Ob vpisu izberete karto, ki vam ustreza. Denarja ne vračamo. Karte se ne prenašajo, ne spreminjajo in ne podaljšujejo, razen v primeru zdravniškega opravičila. Plačilo karte se poravna pred prihodom na prvo vadbo. Ob poteku karte prejmete nov račun za izbrano karto. V primeru, da želite prenehati obisk programa, svojo odjavo pošljete pisno na info@jogazivano.si.
  • Praksam se lahko pridružite kadarkoli, vendar poznejši vpis pomeni, da boš preskočil/a osnove, ki jih gradimo na začetku leta. Število praktikantov je omejeno.
  • Prakse se vključujejo le zdravi in nepoškodovani posamezniki. Odgovornost, kako ravnate s svojim bitjem med prakso, je izključno vaša.
  • Šolsko leto joge poteka od septembra 2021 do junija 2022. Ob praznikih prakse ni.
  • Več o hatha jogi in o poteku praks joge z Ivano si preberi tukaj.

INDIVIDUALNE URE JOGE

Nisi našel/la nič, kar bi ti ustrezalo?
Individualne ali semi-individualne prakse joge so primerne za tiste, ki ne želite delati v skupini, ali pa vam urnik ali kakšna poškodba tega ne dopušča. Skozi individualno prakso se lažje posvetim posamezniku/ci in bolj kvalitetno predam znanje joge naprej. Prakse so bolj specifične in ustvarjene za tvoje potrebe ter zato tudi veliko bolj varne in učinkovite. Individualne ure ponujam na domu ali v svojih prostorih. Cena variira, saj je odvisna od zahtevnosti in trajanja programa, ki ga pripravim le zate. Pozanimaj se, kako ti lahko pomagam.


Kako ti lahko pomagam?
Pošlji sporočilo, z veseljem odgovorim.